Fotografie

Ik heb altijd al een passie gehad voor fotografie. Na het behalen van mijn MBO diploma Grafisch Vormgeven heb ik overwogen om verder te gaan met fotografie. Maar ik heb destijds toch gekozen om mij te specialiseren en ben toen HBO Graphic Design gaan doen aan de Kunstacademie in Arnhem.

De liefde voor fotografie is nooit verdwenen. Ik heb diverse cursussen gedaan en ik heb stage gelopen bij een fotostudio en op de beeldredactie van de GPD (persbureau).

Mensen fotograferen vind ik het leukste om te doen. Het liefst niet té gestileerd, maar gewoon zoals ze zijn. Omdat ik vind dat iedereen wel iets moois heeft. Iedereen is uniek en heeft een verhaal en dat wordt het beste zichtbaar als je mensen op een zo puur mogelijke manier laat zien. Ook voor zakelijke foto’s probeer ik altijd een vorm te vinden die het beste bij de persoon past.

Als ik een event moet fotograferen, dan ben ik altijd op zoek naar emotie; gezichten die het verhaal vertellen. Want een blik zegt immers meer dan 1000 woorden.

Klik hier voor een overzicht van mijn foto’s :
Portretten
Koppels | Familie | Groep
Event fotografie

Vind je het leuk om up-to-date te blijven?
Volg dan mijn Instagram pagina Cisz Design&Photography